Hospodářský dvůr Bohuslavice

Dvůr s vlastní atmosférou

Unikátní koncept hotelu, stylové restaurace či pěstitelské pálenice. To vše a mnoho dalšího najdete v Hospodářském dvoře.

Úvodní stránka

Zážitková kuchyně

Nekuřácká restaurace nabízí stylové posezení spojené s výhledem do stáje s hospodářskými zvířaty. Skvělé jídlo si vychutnáte u otevřeného krbu.

Více informací o restauraci

Ubytování v srdci venkova

Pobyt v Hospodářském dvoře se pro vás stane zážitkem. V apartmánu můžete nocovat na peci nebo načerpat energii v luxusní vaně.

Více informací o ubytování

Z nabídky si vybere každý

V Hospodářském dvoře nabízíme pořádání firemních akcí, teambuildingů, srazů, svateb, rodinných oslav, lyžařských kurzů a výletů. Vše připravíme na míru přesně podle vašich potřeb a požadavků.

Více informací o tom, co hospodářský dvůr nabízí

Odvezte si originální dárek

V areálu Hospodářského dvora je vám k dispozici také obchůdek s originální keramikou, oslí kosmetikou nebo pálenkou. Potěšte sebe i své blízké.

Více informací o obchůdku

Dopřejte si jedinečné okamžiky

Vyberte svým blízkým zážitky, o kterých tajně sní. Vezměte je třeba na vyjížďku kočárem. Můžete využít i jedinečné jezdecké centrum.

Co všechno můžete v Hospodářském dvoře zažít

Hospodářský dvůr začne vařit obědy nově také bez lepku

Publikováno 25. 2. 2016, 08.32 h

Kuchařský tým Hospodářského dvora v Bohuslavicích chystá pro návštěvníky stylové restaurace novinku v tradičním poledním menu. Od pondělí 29. února se strávníci mohou těšit na výběr hned ze tří jídel. To ale není všechno. Jeden z pokrmů navíc bude bezlepkový.

Potvrdila to provozní manažerka Hospodářského dvora Mirka Štěpánková. „U našich zákazníků jsme zaznamenali zvýšenou poptávku po těchto jídlech, i proto, že nemocných celiakií přibývá,“ vysvětluje..

Prozradila, že v restauraci se proto bude nově vařit také ze surovin jako jsou jáhly, rýžové nudle nebo poměrně neznámá quinoa a podobně. „Pokrmy by měly být více dietní, lehčí a zkrátka bez lepku,“ dodává.

Další pozitivní informací pro strávníky v restauraci je určitě i to, že cena poledního menu se nemění. Dál zůstává na 79 korunách za polévku, hlavní jídlo a dezert. Navíc bezlepkovou stravu je možné objednat i v rámci rozvozu. „Zájemci si mohou jídlo objednávat na telefonním čísle 724 138 875,“ doplňuje manažerka Hospodářského dvora.

Pro úplnost dodejme, že cenově zvýhodněné polední menu se přímo v restauraci Hospodářského dvora podává každý pracovní den v době od 11 do 14 hodin. Přehled jídelníčku pro jednotlivé dny najdete vždy na oficiálních stránkách Hospodářského dvora www.hospodarskydvur.cz/restaurace

Další informace: 

David Kratochvíl, vedoucí oddělení marketingu a komunikace    tel.: +420 776 242 497, kratochvil@piarko.czwww.piarko.cz