Hospodářský dvůr Bohuslavice

Dvůr s vlastní atmosférou

Unikátní koncept hotelu, stylové restaurace či pěstitelské pálenice. To vše a mnoho dalšího najdete v Hospodářském dvoře.

Úvodní stránka

Zážitková kuchyně

Nekuřácká restaurace nabízí stylové posezení spojené s výhledem do stáje s hospodářskými zvířaty. Skvělé jídlo si vychutnáte u otevřeného krbu.

Více informací o restauraci

Ubytování v srdci venkova

Pobyt v Hospodářském dvoře se pro vás stane zážitkem. V apartmánu můžete nocovat na peci nebo načerpat energii v luxusní vaně.

Více informací o ubytování

Z nabídky si vybere každý

V Hospodářském dvoře nabízíme pořádání firemních akcí, teambuildingů, srazů, svateb, rodinných oslav, lyžařských kurzů a výletů. Vše připravíme na míru přesně podle vašich potřeb a požadavků.

Více informací o tom, co hospodářský dvůr nabízí

Odvezte si originální dárek

V areálu Hospodářského dvora je vám k dispozici také obchůdek s originální keramikou, oslí kosmetikou nebo pálenkou. Potěšte sebe i své blízké.

Více informací o obchůdku

Dopřejte si jedinečné okamžiky

Vyberte svým blízkým zážitky, o kterých tajně sní. Vezměte je třeba na vyjížďku kočárem. Můžete využít i jedinečné jezdecké centrum.

Co všechno můžete v Hospodářském dvoře zažít

Probuďte v sobě rybáře

Chcete si odpočinout od starostí všedních dní? Pak pro vás v areálu Hospodářského dvora máme jedinečné řešení. Probuďte v sobě vášeň rybáře. Zakupte povolenku a odreagujte se u rybolovu. 

Ke kontrolnímu odlovu ryb je nutné zakoupit si v Hospodářském dvoře příslušné povolení. Po skončení chytání poukaz odevzdáte zpět. Cena povolení je stanovena pro ubytovanéna 150 Kč za jeden den v režimu chyť a pusť. Pro veřejnost  je cena 200 korun. Loví se na max. na dva pruty.

Cena povolení  s možností ponechání kapra nebo amura ve velikosti do 60 cm, je stanovena na 400 Kč. Celkově je tedy možnoponechat si jeden kus ryby. Současně s povolením je potřeba složit zálohu 500 Kč. Záloha je vratná při ukončení rybolovu.

Pro ubytované hosty s požadavkem rybolovu na více dní se cena stanovuje formou dohody. 

 

Co je povoleno

  • chytat na plavanou, položenou, feeder
  • na každé udici smí být jen jeden návazec
  • 2 kilogramy krmiva na den
  • označování krmných míst pouze tyčovými bójemi

 

Co se nesmí

  • vjíždět s autem k rybníku
  • chytat na živou a mrtvou rybku
  • chytat přívlačí
  • používat pletené šňůry
  • krmit neuvařenými luštěninami
  • válet rybu po kamenech a po písku
  • sakovat ryby
  • rybu již jednou přisvojenou měnit za jinou
  • narušovat linii břehu a narušovat kamenné opevnění břehu
  • rozdělávat u rybníka oheň

 

Co musí rybář dodržet

  • ve výbavě nesmí chybět podběrák a vyprošťovač háčků 
  • zacházet s rybami šetrně
  • vyháčkovat rybu ve vodě, případně na podložce nebo na trávě
  • udržovat pořádek
  • dbát pokyny odborného personálu areálu
  • chovat se u vody slušně
  • respektovat ostatní rybáře
  • se u vody slušně a respektujme soukromí ostatních kolegů rybářů
  • doba lovu je v červenci a srpnu od 5 do 21 hodin
  • v ostatních měsících od 6 do 20 hodin.
  •  právo na kontrolu úlovku v autě nebo ve výbavě rybáře personálem
  • při hrubém porušení podmínek může být poukaz k rybyření odebrán, zároveň propadá i záloha 

 

Kontaktní osoba :

Objednávky a platby služby - v recepci, mimo sezonu v restauraci

 

 

Fotogalerie